Gardinbussen er til at finde i forskellige byer

Gardinbussen er der

Spread the love

Først og fremmest fandt jeg et rigtig langt arkitektonisk stykke et stykke tid tilbage, som jeg vidste, ville være cool for dette projekt. Tanken var at lægge en gardinstav på det arkitektoniske stykke, der spænder over hele bredden af ​​de to vinduer og dørene i spisestuen. Det arkitektoniske stykke var et fund fra en antikvitetsbutik, og gardinestangen er et målfind. Nu videre til spørgsmålene og hvad vores mål er …

Så først og fremmest ønskede jeg gardiner, der var lette og luftige … så jeg tænkte. Så jeg hentede hørdugvinduerne på Pottery Barn i hvid. Jeg fik dem hængt op & nej sir! De var for gauzy kigger og fik lokalet til at ligne som det ikke var. De anker ikke rummet nok & jeg var bare ikke forelsket. Så jeg bragte min lykkelige skubbe tilbage til Pottery Barn & plukket Emery gardinerne [HER] i hvide, som er ligesom de hørhør, men de er foret og mere struktureret.

Er du i tvivl om størrelser eller andet så spørg gardinbussen

Ok, det næste dilemma? Jeg elsker ​​hørrens stil, men de glatte gardiner. Ikke så meget. Min Pottery Barn havde kun 108 “paneler og jeg tænker jeg skal bytte til 96” i paneler, men jeg er stadig glad for, at jeg kan se, at jeg kan lide disse paneler og udveksling i en anden størrelse er ikke også hårdt. Den anden ting, jeg skal ændre? Lin linjer gardiner dækker ikke sidevinduerne så meget & det var vidunderligt, men Emery Gardiner samles ikke så meget, så flere af vinduerne er dækket & jeg vil ikke have det. Planen? En af to ting .. Enten skal jeg lave eller købe nogle fantastiske gardinbindbacks, der gør en erklæring, så gardinerne kan trækkes tilbage ELLER jeg skal udvide det arkitektoniske stykke op øverst [JA, SKAL DU SKÆRE DET TIL AT GØRE DET DENNE STØRRELSE] & så vil jeg forlænge gardinstangen, så gardinerne hænger mere til siden. Så som du ser, er dette projekt ikke færdigt … men det er i værkerne og jeg tror, ​​det bliver fantastisk.

Hvorfor skal det være så svært at vælge?

Så for at være klar: Vi vil ikke dække de dejlige blyglasvinduer på siden af ​​dørene … Jeg synes, de er smukke og elsker lyset, bare at tilføje tekstur og hygge

Hvad synes du om vores gardiner i spisestuen hidtil? Jeg vil dele fremskridt meget snart med jer … Jeg tror, ​​du vil lide de endelige resultater, når vi gør dem alle smukke. Tak så meget for at stoppe ved bloggen i dag og for altid at stoppe for at se, hvad vi er op til … Det betyder verden for mig! Sørg for at følge mig på Facebook og Instagram for mere bag kulisserne i alle vores DIY-projekter og vores fixer øvre. Gardinbussen er der for at hjælpe dig