Isolering er blevet bedre gennem årene

opgradering af isolering

Spread the love

Tilføjelse til eller opgradering af isolering er en af de hurtigste måder at reducere energitab på. Når isolering er korrekt installeret til en bygningens konvolut, hjælper det med at forhindre overførsel af varme. En professionel isoleringskontraktør kan hjælpe dig med at vælge det bedste isoleringsmateriale og rette R-værdien for dit område. De største fordele opnås, når du kombinerer isolering med lufttætning.

Rengør tagrenderne

Med et stige eller teleskopværktøj skal du regelmæssigt fjerne blade og snavs fra ristene, og sørg for at skylle med en slange grundigt. Eksperter anbefaler at afslutte dette projekt en gang om efteråret og igen om foråret for at forhindre dyre fundament og / eller tagskader. Overvej også at installere rækværker.

Eliminer Drafts

Caulking og weatherstripping kan hjælpe med at reducere udkast og høje opvarmnings- eller køleregninger. Fjern gamle caulk og weatherstripping og erstat med nye materialer købt hos din lokale hardware eller hjemmeforbedring butik. Følg alle producentens anvisninger. Afslut dette projekt, når luftfugtigheden er lav for de bedste resultater. Du vil måske også overveje luftforsegling af stikkontakter ved hjælp af klæbemuffer.

Isolering skal holde dig varm om vinteren

Udskift Windows

Efteråret er en god tid til at overveje at udskifte enkeltrude vinduer. Low-E-vinduer giver utallige fordele, herunder lydisolering, energieffektivitet og UV-beskyttelse. De har også et investeringsafkast på 74,3% i henhold til årets Cost vs. Value-rapport, der sammenligner gennemsnitsomkostningerne for 21 populære genopkøbsprojekter på 149 markeder med den værdi, de beholder ved videresalg.

Carrig & Dancer har siden 1982 leveret isoleringsservice til indbyggere og virksomheder i Washington State. Vores isoleringstjenester omfatter nybyggeri, eftermontering og opgraderinger. Vi tilbyder også lydkontrol og vinduesudskiftningstjenester. Kontakt os i dag på (253) 584-7704 med dine krav til kommerciel eller boligisolering.

Isolering af dit hjem kan gøre meget mere end lavere energikostnader. Det kan også give dig et fredeligt hjem! Måske bor du i et travlt område, hvor der er konstant racket omkring dit hjem, eller måske er der et par mennesker, der bor under et tag. Uanset hvad der måtte være tilfældet, ville det ikke være rart at have et komfortabelt, roligt og energieffektivt hjem? Svaret er isolering. Isolering absorberer lyde i dit hjem samt støj fra omgivelserne udefra.

Hvordan lydisolering minimerer distraktioner

Der er forskellige typer lyd, du hører i dit hjem. Den første type lyd kommer fra slagelyd. Impact lyde er fremstillet af bevægelser som en persons fodspor eller en vaskemaskine vibrerende mod gulvet. Den anden type lyd du ofte hører hjemme, kommer fra luftbårne lyde. Luftbårne lyde høres fra ting som trafik uden for dit hus, stemmer eller endda musikafspilning.

Isolering er noget som der er vigtigt for enhver bolig

Når isolering er installeret indenfor vægge, gulve og lofter i dit hjem, virker det som en lydbarriere. Isoleringen absorberer støjvibrationerne fra kilden og reducerer dermed mængden af ​​lyd, der frigives til det tilstødende område. Isolering er en effektiv og overkommelig måde at forbedre lydisolering ydeevne på dine vægge, loft og gulve.

Der er specifikke typer isolering, der er beregnet til lydisoleret en bygning. Det er vigtigt at vide, hvilke typer isolering der bedst virker for at reducere støj. Cellulose, glasfiber og skumisolering er alle gode muligheder, hvis du søger at gøre dit hjem til et mere roligt sted. Vælg batt eller tæppeisolering til cellulose eller glasfiber. En isolationsprofessor kan rådgive dig om, hvilke muligheder der passer bedst til dit eget hjem.