Lej en varevogn til en god pris

ens lejede varevogn

Spread the love

Der kan være mange grunde til, hvorfor du står og har brug for at leje en varevogn. Ofte vil det være i forbindelse med at man skal flytte, eller hente og bringe noget, der er for stort til at man kan have det i bilen. Det er god idé at undersøge forskellige biludlejningsfirmaer, inden man beslutter sig for, hvor man gerne vil leje en varevogn.

Værd at vide inden leje af varevogn

Inden man kan sætte sig bag rattet i ens lejede varevogn er der nogle ting, der skal være styr på. Først og fremmest skal man naturligvis have et gyldigt kørekort.

Ofte skal man som minimum have haft kørekort i 1 år, for at kunne leje en bil. Det varierer dog fra biludlejningsfirma til biludlejningsfirma, så det skal man sørge for at undersøge på forhånd.

For det meste vil der også være et ekstragebyr, hvis der er mere end 1 fører af bilen. Det anbefales dog at registrere alle førere, da det kan blive et stort problem, hvis man er ude for en ulykke, at den person der førte bilen ikke står registreret i kontrakten.

Man skal også sætte sig ind i forsikringsbetingelserne, og hvad der er dækket. I nogle tilfælde skal man betale et ekstra beløb, hvis man ønsker en forsikring, der dækker 100 %, eller man ønsker en lavere eller ingen selvrisiko.

Hvis man skal køre til udlandet i ens lejede varevogn er det ligeledes vigtigt at undersøge, om det er tilladt eller ej i forhold til kontrakten. Igen kan man komme i store vanskeligheder, hvis man kun bør køre i Danmark, og pludselig ender i et færdselsuheld på den tyske Autobahn.

Praktisk at leje en varevogn til flytning og andre formål

Ofte vil man have brug for at leje en varevogn, når man skal flytte. Nogle vælger at bruge en trailer, der kan sættes på bilen via en anhænger. Det er dog begrænset, hvad der kan være i en trailer. Hvis man skal flytte mange store ting, f.eks. senge, skabe og store møbler, er det mere praktisk med en varevogn. Der findes mange forskellige størrelser og modeller, alt efter hvad ens behov er.

En fordel er at ens ting er godt beskyttede i en varevogn, og det er derfor ligegyldigt og det øsregner eller at sneen daler, mens man flytter. Det er også lettere at parkere med en varevogn end en trailer, især hvad man ska parkere i en større by, hvor den eneste mulighed er en parallelparkering.

Hvis man gerne vil leje en varevogn, men er i tvivl om hvor man finder det bedste tilbud, så kan man med fordel bruge internettet og nogle af de mange prissammenligningssider for biludlejning, der findes her. Man danne sig et overblik over de forskellige firmaer, samt hvad de tilbyder, og man kan sammenligne priser. På den måde kan man spare mange penge, og nemt og hurtigt finde den varevogn, man står og mangler til ens flytning eller projekt.