Massagebrikse er til at bruge på mange måder

fleste foldende massagebrikse

Spread the love

Vægt er en vigtig faktor når det gælder valg af det bedste massagebrikse. Både den faktiske vægt af bordet er en vigtig faktor at overveje, såvel som den vægtmængde, som massagebrikse kan understøtte, når det er i brug.

De fleste foldende massagebrikse kan tage vægte på over 400 pund. For de fleste kunder er dette en tilstrækkelig maksimal tærskelværdi. Hvis du vil have et bord, der kan understøtte mere vægt, er der nogle dyrere modeller, der kan tage vægte på omkring 550 pund.

For den bedst mulige bærbarhed er massagebrikse designet til at være så lette som muligt, mens de stadig kan understøtte en masse vægt. Når den er foldet, har bordet normalt en sag eller et indbygget håndtag for at gøre det nemt, og de fleste tabeller vejer mellem 45 og 50 pund.

Træfoldende massagebrikse er den mest almindelige type bærbart massagebrikse, som du kan købe i dag. Mens det er en fælles antagelse, at massagebrikse kan være stærkere, hvis de bruger en aluminiumkonstruktion, er det simpelthen ikke tilfældet. For at gøre et aluminiumbord bord nok til at være bærbart, er det nødvendigt at gøre benene og rammen af et tyndere aluminium, end det er nødvendigt for at understøtte tilstrækkelig vægt.

Massagebrikse bliver bedre og bedre

Dette resulterer i, at bordet er fremstillet af et rørformet aluminium med en lavere vægtkapacitet. Træborde er derimod fremstillet af massivt hårdt træ. Træet er behandlet for at gøre det sidste så længe som muligt. Fordi kun den bedste kvalitet af træ er valgt til deres konstruktion, kan de garantere at være stærke nok til at understøtte vægte på over 400 pund. Træ er også utrolig let, selvom det er et højtlydende massivt træ. Foldende massagebrikse bliver meget mere bærbare som følge heraf.

Alle bærbare massagebrikse har pude på bordets overflade for at give den person, der modtager massage, mulighed for at være så behagelig som muligt under hele sessionen. Jo tykkere dette skum er, jo blødere og mere behageligt er det. De fleste massagebrikse har en skumpede, der er omkring 2 tommer i tykkelse, mens mere luksuriøse borde kan have polstring, der er op til 4 tommer i tykkelse. Skumets kvalitet er også vigtig. Nogle af de bedste skumtyper, du skal passe på, har små celler og er tætte og faste. Jo blødere skummet, jo mindre sandsynligt er det at holde sin form. Hukommelse skum, for eksempel, er et fast skum og holder sin form i lang tid.

Massagebrikse er godt for din ryg

For at sikre, at massagebrikse er behageligt og bliver så luksuriøst og nyt så længe som muligt, er det vigtigt at vælge en massagebriks med god polstring. For så holdbar en finish som muligt, bør du prøve at vælge et bord med læderbeklædning. Læderet er stærkt, naturligt og giver heller ikke risikoen for allergiske reaktioner til dine kunder. De fleste foldende massagebrikse har PU læder, der er designet til at være fuldt vandtæt og olieafvisende. Dette gør materialet så nemt at vedligeholde og rengøre som muligt for din bekvemmelighed.