Nyt køkken er noget alle drømmer

nye køkken

Spread the love

Når du har lavet alle de store beslutninger i design af dit køkken, er det tid for de små. Nogle gange er det de små træk og sidste hånd, der kan gøre eller ødelægge slutresultatet.

Den slags ting, jeg refererer til, er de dekorative og eller praktiske stykker, du måske sidder på din bænk, dvs. kedel, brødrister, blomstervaser, skærebræt, salt- og peberkværn mv. Udseendet af disse ting og det æstetiske, de skaber, vil påvirke køkkenets styling.

Når du har et helt nyt, perfekt køkken, er det rart at afslutte det med styling, der tilføjer et strejf af karakter og binder det ind i resten af ​​dit hjem.

Her er nogle stylingstips og ting at overveje, når styling dit køkken:

Minimalisme vs maksimalisme – Hvilken slags person er du? Kan du lide konceptet “Intet på bænken” eller vil du helst have alle dine gadgets til rådighed? Når du har udtænkt hvilket koncept du læner dig mod, kan du se på de slags objekter, der skal gå ud, hvad er et must og hvad der er rod.

Eller er du mere af en idealist? Er du den person, der kan lide ideen om at sætte noget væk, men aldrig kommer til det? Eller er du den person, der sætter den væk, fordi det plager dig, at det er ude? Vær reel med dig selv om denne, da det vil påvirke din mini / maxi beslutning.

Nyt køkken er et godt sted

Farve eller tema – Hvilket tema eller farvepalette har du valgt til dit nye køkken eller dit hjem? Er det traditionelt eller mere moderne? Har du gået med alle hvide eller mørkere farver? Hold dine stylingstyper i overensstemmelse med farverne eller temaet for det, du allerede har i gang. Hvis alle dine servietter f.eks. Er sorte, skal du bruge sort som en egenfarve, der dukker op i dit tilbehør. Måske er dit køkken en provinsiel, traditionel stil, der naturligvis læner sig mod en mere feminin æstetik. I dette tilfælde kan du tilføje en vase blomster, som du opdaterer hver uge eller nogle dekorative keramik i bløde pasteller (eller en farve der passer til dit hjem). Alternativt, hvis du vil tilføje et mere maskulin touch til provinsens vibe, skal du vælge et rustikt skærebræt, der står mod stænkfladen og en potteblomstret plante. Uanset dit tema eller farveskema er der tilbehør, der passer til. Det handler om at forstå din egen æstetik og kanalisere det.

Nyttige tilbehør – Hvis du kan lide det praktiske ved at have dine redskaber på din bordplade eller din brødrister og kedel sidder på bænken, så overvej farve og stil på disse. Det er klart, at de stadig skal være brugervenlige, men der er ikke noget galt med at vælge dem der også ser godt ud! Da små apparater ikke bryder banken for at erstatte, benyt denne mulighed for at erstatte de gamle med noget rent og frisk. Appliance mærker tilbyder normalt disse apparater i samlinger, så du kan købe hele sættet for at få dem til at matche.

Se de bedste køkkenlåger vi har at tilbyde

At vælge varer fra forskellige mærker kan betyde, at du ender med flere forskellige metalfarver og finish, hvilket vil forringe den samlede virkning. Dette er også en god mulighed for at få lidt farve og personlighed ved at vælge en farve og klæbe sammen med den, også med knivblokken. Normalt er knivblokke tømmer, men hvis du ikke har andet træ i rummet, kan det skille sig ud på en måde, du ikke vil have. Hvorfor ikke kigge efter en hvid eller sort, der kan passe bedre eller, hvis alt andet fejler, maler en til at matche!

En neutral farvepalet er den mest almindelige i køkkener. Det er sikkert, varmt og indbydende og polariserer ikke folk. Hvis dette er dit eget hus eller køkkens farveplan, skal du vælge tilbehør i en række af disse neutrale farver for at skabe dybde, lys og skygge. Du behøver ikke bruge lys rødt til at tilføje personlighed til et mellemrum i stedet for at tilføje det gennem tekstur og form.

Den naturlige grønne af en plante kan bringe farve og liv til et rum uden at tilføje et farvetema så at sige. Indendørs planter er utroligt populære nu og kan nemt ændres med årstiderne.