Slå dit indre barn løs med et spil lasergame i Horsens

finde et spil lasergame

Spread the love

Der er engang en klog person, der har sagt, at man ikke må glemme barnet i sig, og det kan mange måske nikke genkendende til. Og de fleste må nok være enige i, at livet bare bliver lidt sjovere, hvis man husker et lege engang imellem. Som barn får man dagen til at gå med mange diverse forskellige lege, som man selv finder på, fordi man har tiden til det.

Når man så bliver ældre med sine egne børn, skole, arbejde og så videre, så kan det godt være svært at finde plads til de fjollede fornøjelser. Så går man måske på café engang i mellem eller tager i biografen. Men det kan faktisk være noget så sundt at huske at lege engang i mellem. Der finde mange forskellig måder, man kan gøre det på. Vi gør det ofte til fester med stoledans eller til fødselsdage med et spil rundbold.

Man kan dog sagtens sætte weekenden af til at lege lidt, uden at der skal være en bestemt anledning. Bor du i Horsens, så er der eksempelvis gode muligheder for at finde et spil lasergame, man kan have det sjovt med. Herunder kan du læse mere om, hvad det helt præcist går ud på.

Et spil for hele familien

Bor du i Horsens, og kunne du godt tænke dig at prøve noget nyt for hele familien? Så kan det være, at du skal prøve lasergame. Der findes mange gode muligheder for at finde sådan et i Horsens, så det er bare at slå sig løs. Det er et spil for hele familien, hvor både voksne og de mindste kan lege med. Samtidigt kan man også sagtens gøre det bare med vennerne, hvis man gerne vil det. Det er et spil for alle, og som de fleste kan have det sjovt med.

Hvad er lasergame?

Lasergame er et spil, hvor man render rundt i et rum eller flere forskellige forbundne rum, hvor der er mørkt. Det eneste lys er fra de farvede lysrør rundt omkring i lokalet, og så fra de dragter, man har på. Spillet er et skydespil, der går ud på, at man skal vinde over det andet hold ved at skyde alle modspillerne.

Våbnene er plastikgeværer, der skyder med ”laser”, hvilket er visualiseret med forskellige lys og sjove lyde. Man er altså delt op i to hold eller flere, hvor det hold, der første eliminerer de andre spillere, vinder. Der findes dog også andre spiltyper, hvor man ikke nødvendigvis vinder ved at skyde de andre. Det kan være spillet, hvor man skal hente modstanderens flag, og tage det med til sin egen ”base”. Får man modstanderens flag med til sin egen base, vinder man så et point.

Man kan dog også bare spille ”for sjov”, hvor man spiller et bestemt antal minutter eller timer, og så forsætter man bare legen, indtil tiden er gået. Så hvis du vil prøve noget nyt med familien i Horsens, er lasergame en oplagt idé.