Snus epok er det bedste mærke

snus epok igen

Spread the love

Du ryger ikke. Du sluger det ikke. Alt hvad du gør, er at skære det rundt om munden og spytte de brune saft ud med nogle få sekunder. Så røgfri tobak må være bedre end at ryge, ikke?

Desværre ikke. Rygeløs betyder ikke ufarlig. At tygge snus epok kan forårsage kræft og andre problemer, ligesom rygning af cigaretter. Der findes ikke noget som et “sikkert” tobaksprodukt.

Hvad er røgfri snus epok?

Røgfri snus epok kaldes også spytte snus epok, tyggetobak, tygge, chaw, dip, plug, og sandsynligvis et par andre ting. Det findes i to former: snus og tyggetobak.

Snus er en finkornet snus epok, der ofte kommer i teposelignende poser; brugere “klemmer” eller “dypper” det mellem underlæben og tandkødet. Tyggetobak kommer i strimlet, snoet eller “muret” tobaksblade; brugere lægger det mellem deres kind og tandkød.

Uanset om det er snus eller tyggetobak, skal du lade det sidde i munden og suge tobaksjuicerne, og ofte spytte for at slippe af med spytet, der opbygges. Denne sugende og tyggende tillader nikotin at blive absorberet i blodbanen gennem vævene i din mund. Du behøver ikke engang at sluge.

Snus er en anderledes form for rusmiddel

Hvorfor gør folk det?

Røgfri tobak har eksisteret i lang tid. Indfødte i Nord- og Sydamerika tyggede snus epok. Snorting og tyggesnus var populært i Europa og Skandinavien (ordet “snus” kommer fra det skandinaviske ord “snus”).

I USA har tyggetobak længe været forbundet med baseball. Spillerne tyggede den for at holde munden fugtig, spyttede den ind i deres handsker for at blødgøre dem og brugte den til at lave en “spitball”, et specielt toneleje, der involverede at klappe bolden med spyt, så det snurrede fra pitcherens fingre let, hvilket forårsagede bolden at bryde kraftigt. (Spitballs blev forbudt fra sporten i 1920.)

I 1950’erne var tyggetobak faldet uden for fordel i det meste af Amerika, og ikke for mange baseballspillere spottede store brune kløfter over hele infield. I stedet for at tygge deres tobak, ryger de fleste.

I 1970’erne blev folk mere opmærksomme på farerne ved rygning. Da jeg troede, at det var et sikkert alternativ til at lyse op, begyndte baseballspillere at tygge deres snus epok igen. Nogle spillere udviklede endda vanen med at blande deres tyggetobak med boblebad og tygge det hele.

Hvorfor er snus blevet så populær?

I disse dage kan du ikke se masser af professionelle ballespilere med mange chaw i kinderne. Men masser af mennesker, atleter eller ej, tygger og spytter stadig.

Hvem tygger?

Cirka 1 ud af 5 folkeskoler i gymnasiet og et lille antal gymnasiepiger bruger røgfri snus epok.

Gruppetrykket er kun en af ​​grundene til at starte vanen. Når du starter, sparker den vanedannende kvalitet af nikotin ind: Ved hver brug har du brug for lidt mere af stoffet for at få den samme følelse. Så seriøse brugere skifter ofte til stærkere mærker.