Tæpper Randers er det der er brug for

tilbagevendte tæpper

Spread the love

Vores tæpper kan vaskes op til 12 kg. For bedst pleje og for at bevare tæppets livsvilkår skal du vaske i koldt vand og lufttørre, når det er muligt. Pop i tørretumbler på lav varme i en kort tid med et håndklæde til fluff, hvis det er nødvendigt. Store tæpper og tæpper på over 12 kg skal vaskes i en kommerciel vaskemaskine på blid. Må ikke mikrobølge eller renses.

Vi anbefaler, at afslapning under vores tæpper ikke omfatter dækker dit ansigt eller hals mens du sover, som med ethvert tæppe, hold venligst ansigtet fri for tæppet. Mosaic Weighted Blankets® og produkter skal anvendes under rådgivning og retning af en sundhedspersonale eller licenseret terapeut. Rådfør dig først med din sundhedspersonale eller terapeut for en anbefaling af vægt og størrelse på produkt og brugstid.

Ejere, salgsrepræsentanter, kundeservice specialister og producenter af Mosaic Weighted Blankets® er ikke sundhedspersonale, læger eller autoriserede terapeuter og yder ikke sundhedsydelser, medicinsk behandling, diagnoser eller tjenester. Webstedets indhold og information, der henvises til heri, udgør ikke et forsøg på at yde lægehjælp eller udøve medicin. Din brug af denne hjemmeside eller køb af Mosaic Weighted-produkter etablerer ikke et læge-patientforhold mellem dig og Mosaic Weighted Blankets medarbejdere.

Tæpper er noget der er varmt og hyggeligt

Vores vægtede Lap Pads, Wraps og Tæpper anbefales ikke til børn 3 år og under eller til brug med ekstremt svage individer. Brug med voksenovervågning.

FORSENDELSE

Vi kan sende til næsten enhver adresse i verden. Bemærk, at der er begrænsninger for nogle produkter, og nogle produkter kan ikke sendes til internationale destinationer.

Vend om:

Mosaicvægtede tæpper er specialfremstillede til bestilling og afsendt i 1-2 hverdage.

Pre-made, In-stock tæpper skib i 1 arbejdsdag.

Ring eller email os for rush ordrer eller særlige instruktioner.

Når du bestiller, vil vi estimere forsendelses- og leveringsdatoer for dig baseret på tilgængeligheden af ​​dine varer og de fragtmuligheder du vælger. Afhængig af forsendelsesleverandøren, du vælger, kan oversigter over fragtdato vises på forsendelsestilbudssiden.

Vær også opmærksom på, at fragtpriserne for mange varer, vi sælger, er vægtbaserede. Vægten af ​​en sådan genstand kan findes på dens detaljerede side. For at afspejle de rederiers politikker, vi bruger, vil alle vægte blive afrundet op til det næste fulde pund.

På lager tæpper skib inden for 1 arbejdsdag.

Vi bruger UPS til fragt i Continental United States og UPS for International Shipping.

Forsendelsesomkostningerne tilføjes til dit køb ved kassen.

Bestil dit tæppe af den størrelse og vægt, der anbefales af din sundhedspersonale eller licenseretter.

Vi sender forskellige steder fra

Kanadiske forsendelser

Alle canadiske forsendelser er underlagt import- og toldafgifter pålagt af den canadiske regering. Hvis du vælger at ikke acceptere import- og toldafgiften, når din pakke sendes til dig og returnerer den til Mosaic Weighted Blankets i USA, vil det beløb, afsenderen opkræver os at acceptere pakken tilbage i USA, blive trukket fra din retur.

UPS-politik på forsendelser

“Canadas told kræver, at canadiske modtagere betaler de gældende afgifter og afgifter på hver forsendelse, der kommer ind i Canada. Disse gebyrer kan omfatte PST, GST, HST, told og andre afgifter af varer (f.eks. Punktafgift). Et mæglergebyr pålægges også behandling af forsendelser og fremlægge det nødvendige toldpapirarbejde til Canadas told på importørens vegne.

Din ordre vil blive afsendt under UPS e-Tailer Brokerage Program (eBP), hvor godkendte forsendelser importeret til Canada er underlagt gældende told og afgifter samt et gennemsnit på kr 10 fladt mæglergebyr (kr 4 entry prep fee og en kr 6 CAD obligation gebyr på jordforsendelser eller et gebyr på kr 10 CAD på flyforsendelser) til forsendelser med en værdi under kr 200 CAD. Yderligere gebyrer gælder for forsendelser over denne værdi. Forsendelser værdiansat til kr 200 CAD og derover og / eller at blive importeret til Canada til kommercielle formål og / eller underlagt specialiseret clearance, kan medføre ekstra gebyrer.

Se de tæpper vi har til rådighed

Vær venligst opmærksom på, at UPS vil anmode om betaling af disse gebyrer på leveringstidspunktet. Du har evnen til at ringe til UPS før tid for at betale disse afgifter, hvilket eliminerer behovet for betaling ved levering.

Kundetilfredshed er vores mål, hvis der er et problem, bedes du straks kontakte os på den dag du modtager dit tæppe, wrap eller lap pad med den hensigt at returnere varen. Vi vil behandle en refusion inden for 5 dage efter retur med kvittering for dit tæppe inkluderet.

Vi kan ikke acceptere tilbagevendte tæpper, wraps eller lap pads, der er snavset eller som er blevet brugt. Artiklen skal være ubrugt og i ny tilstand og returneres i originalemballagen inden for 5 dage efter modtagelsen af ​​din ordre. Ved modtagelse af din retur i ubrugt stand vil vi udstede en fuld refusion minus 10% restocking gebyr via din oprindelige betalingsmetode, minus fragtomkostningerne. Du er ansvarlig for omkostningerne ved forsendelse af produktet tilbage til os.

Vi inspicerer alle afkast og hvis produktet er beskadiget, snavset eller har dyrehår på det, kontakter vi dig om retur og leverer billeder, hvis det er nødvendigt. Hvis tæppet ikke er rent, accepterer vi ikke returet og sender tæppet tilbage til dig.