Teambuilding er noget alle burde tage seriøst

bedste udøvere af teambuilding

Spread the love

Jeg er vokset op i en lille virksomhed, fra mine tidligste dage kørte jeg leveringsvognen, påfyldning af kundeordrer eller fejning af lagergulvet, min far havde en påvirkning på mig, han sagde “vi er alle sælgere.”

“For mange af vores kunder,” ville han sige, “du er den person, mange af dem vil se mest. Husk, at du repræsenterer vores virksomhed hver gang du er foran en kunde. “Som følge heraf var det nok lidt overrasket over for nogen, at jeg ville bruge de første 10 år eller deromkring af min professionelle karriere inden for salg af markeder – vi kaldte det uden for salg på det tidspunkt.

Selvom jeg ikke er en sælger nu, da jeg mødte Patrick Morin (en person, jeg er kommet til at sætte pris på som en strålende salgsadministrator og to-timers turnaround CEO), og han talte om at bygge og motivere en verdensklasse salgsorganisation, Jeg var interesseret i hvad han havde at sige. Hans erfaring omfatter opbygning af vellykkede teambuilding for små virksomheder såvel som store virksomheder – men hans tilgang til at opbygge et højt motiveret hold er stort set det samme for begge parter.

Teambuilding er godt at prøve

Ikke desto mindre kan hans uortodokse tilgang være en lille modsvar intuitiv. Selv om Morin antyder, at det nogle gange er de bedste udøvere af teambuilding, der skal finde deres hals på førstegangsblokken først, er det ikke deres præstation, der sætter dem der.

Jeg tror mange mennesker (både arbejdsgivere og medarbejdere) er enige om, at virksomhedskultur er en vigtig del af, hvad der gør en succesrig forretning succesfuld. Jeg er overbevist om, sammen med Morin, at det er en afgørende del at holde alle motiverede til at udføre deres bedste – og det omfatter teambuilding.

En god kultur foregår sjældent. Det starter med den type mennesker, du rekrutterer, og dem, du til sidst ansætter – hvilket betyder at du bliver nødt til at identificere de adfærd, du værdiansætter, og de træk, du vil undgå.

“De fleste mennesker vil bidrage til noget meningsfuldt, noget der vil overlade deres særlige bidrag,” sagde Morin. “Vores job som salgsledere er at inspirere vores folk med visionen – noget, der har dem begejstrede for at starte hverdagen.”

Desværre er der nogle, der aldrig køber ind for det syn. Og nogle bliver faktisk aktive svigere.

Hvad skal teambuilding indeholde for at være godt

Som Morin har jeg været tvunget til at arbejde med højt ydende folk, der ikke kunne lide virksomheden, havde ingen respekt for vores kunder, fungerede ikke godt sammen med deres kolleger og delte deres dårlig indstilling kontinuerligt med alle, der ville høre. “Som en kræft, spredes en dårlig holdning i hele en organisation – medarbejdere som det er anerkendt for høj ydeevne,” sagde Morin. “Det ville være den første person, jeg fyrede.”

Indkøb er så vigtigt.

Han foreslog, at du kunne forklare teambuilding, hvorfor personen blev berøvet, men det meste af tiden, “er det helt klart, hvorfor en giftig medarbejder falder. Du kan endda høre noget som:” Det er tid, “sagde han.

Hvis du vil have dine medarbejdere – inklusive dine sælgere – at vide, at engagement i mission og vision for virksomheden er værdifuldt for dig og din virksomhed, slippe af med den primære donna, der føler at han eller hun er ved at købe i, kunne være den sted på start. Det skal ikke være overraskende, ved lave indkøb og lav ydeevne finder hurtigt døren, men den hårde beslutning (og dine medarbejdere ser dette) viser døren til en høj performer med en dårlig holdning.

Hvad sker der med resten af ​​dit hold?