Tømrer i århus er et godt erhverv.

tømrere i århus

Spread the love

For længe siden arbejdede jeg med en fyr, der var lidt mere erfaren end jeg var og vi diskuterede vores løn og vores timepris. Han fortalte mig, “Se, jeg bliver ikke betalt for hvad jeg gør om en time. Jeg får betalt, hvad jeg får betalt for, hvad jeg kan gøre om en time – enhver time, hvor som helst, på ethvert job. “Dette har altid været inde i mit sind, og jeg har forsøgt at udtrykke dette også i mine salgsmøder og materialer. Jeg er en professionel snedker og mine evner kommer til en vis pris. Så selvom du måske føler, at du betaler mere for min handel end du måske skal betale en anden, køber den ekstra pris dig en samvittighedsfuld, artikuleret, sansig, nøgtern og troværdig professionel inden for dit hjem og på din beck-and-call gennem hele vores kontrakt.

Sammenfattende og for at afklare mine egne tanker om spørgsmålet tror jeg, at den største misforståelse, jeg har set om tømrerarbejde, er, at det ses af for mange mennesker for at være en lavt uddannet, lavkaliberhandel, der ikke er værdig betragtes som mekaniske handler eller andre faglige fag. Virkeligheden er, at der er mange af os, der er fuldendte fagfolk … i støvede jeans og sweatshirts.

Hvad koster en tømrer i århus
Jeg tror, ​​at handlerne længe har været overset af unge som en karrieremulighed. Jeg ved, at jeg var nødt til at forlade kollegiet, jeg var i, og jeg fortryder ikke at tage mit værktøj til at leve. Jeg ville ønske, at jeg havde taget en anden uddannelse, måske, men i mit hjerte ved jeg, at jeg ville være en håndværker, uanset hvilken karriere jeg valgte. I populære medier vil jeg gerne se mere realistiske og positive skildringer af professionelle tømrere. Jeg voksede op på This Old House og The New Yankee Workshop, og mens jeg altid vil reservere et ømt punkt i mit hjerte for Norm Abrams (værten og tømrer i disse PBS viser) – han manglede det snoet-stål-og-sex -applikation, der får en ung person til at se sig selv i den slags rolle. Sammenlign tv-kendskabet til kokke som Gordon Ramsay eller Anthony Bourdain eller endda Rachael Ray til den berygtede DIY eller HGTV-personligheder. Der er ikke kulturelt genkendelige tømrere eller håndværkere som om der er kokke eller endda motorcykelpasningsfyre som Jesse James og Orange County Chopper guys.

Hvad skal du vælge af tømre i århus

Jeg bifalder indsatsen for fyre som Mike Rowe eller Canadas Mike Holmes, der forsøger at rekruttere unge i faglige erhverv. Jeg vil på en eller anden måde være en del af denne form for bevægelse, der gør tømrerarbejde – og al kunst, videnskaben, opfindsomheden og hjertet der går ind i det – en tiltalende karrierevej for den rigtige samling af unge og mennesker der har mistet retning i et arbejdsliv, der ikke længere passer til deres sjæle. Jeg vil gerne se tømrere i århus, der aktivt vælger dette arbejde som et erhverv snarere end noget, de flytter til ud af apati eller desperation for blot at tjene penge