Vær heldig og vind på din skrabe julekalender

Den klassiske skrabe julekalender

Spread the love

Plejer du også at have en skrabe julekalender hver jul? De fleste danskere er vokset op med at man skal have sin egen skrabe julekalender. Det er nærmest en tradition. Hvert år bliver der solgt over millioner af skrabe julekalendere rundt omkring i Danmark. Man kan både købe dem i kiosker og i alle slags supermarkeder. Det er meget forskelligt hvor tidligt folk begynder at købe dem. Salget starter allerede i starten af november måned, så danskerne har god tid til at få den købt. Der er mange som køber mere end en kalender fordi de gerne vil øge chancen for at vinde den helt store gevinst.

En skrabe julekalender år efter år:

Ifølge statistikker bliver der solgt flere og flere julekalendere for hvert år der går. Alle håber inderligt at de er en af de heldige vindere af de store gevinster. Alle har næsten prøvet at mangle et enkelt juletræ, men at det aldrig kommer. Selvom man bliver snydt mange gange, så er håbet ikke ude, siden vi år efter år køber en skrabe kalender magen til. Ligesom med julegaver er der en helt bestemt spænding når man dag efter dag skraber et nyt felt. Der er nogen som er så utålmodige at de inden jul allerede har skrabet alle felterne. Meningen med skrabriet er netop at man skal skrabe et felt for hver dag der går. Hvert år kommer der en reklame i fjernsynet, hvor en pige minder sin far om, at det ikke er okay at skrabe alle felterne før juleaften. Ifølge undersøgelser er børn næsten bedre til at overholde reglerne i forhold til voksne. Årsagen til at folk ikke kan vente med at skrabe er meget individuel, da det kommer an på hvad man virkelig godt kunne bruge så mange penge til.

En skrabe julekalender år efter år:

Den klassiske skrabe julekalender fra Danske Spil har eksisteret i 22 år. I gennemsnit er der gevinst på hver tredje købte kalender, hvilket gør, at mange danskere vinder et beløb i løbet af juletiden. Hvis du ikke har prøvet den traditionelle juleskraber, så er processen rimelig nem. Man skal skrabe et felt hver dag. Bag den skrabede låge gemmer der sig et symbol. Bagpå julekalenderen er der en oversigt over hvilke symboler man kan få. Derpå man kan sætte et kryds ud fra hvert enkelt symbol, så man har et overblik over hvor mange symboler man mangler for at vinde et pengebeløb. Man kan vinde alt fra 50 kr. og op til 1.000.000 kr. Stjernesymbolet står for 50 kr., imens juletræet står for 1.000.000 kr.

Det gode ved skrabe julekalenderen er, at man har en ekstra chance for at vinde. Der er fire felter, som symboliserer de fire søndage i advent. Hvis man er så heldig at skrabe enten en julekrans, gave, snemand eller juleklokke, så har man vundet. Hvis i er flere i husstanden som har skrabe kalenderen, så er det en god ide at få skrevet sit navn på den. På denne måde er man sikker på, at ingen snyder og tager en andens.